Descoperă avantajele BlocExpert.md

Știm că sunt o mulțime de factori de care trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți firma de Administrare.
Pentru a vă sprijini în aceste demersuri vă enumerăm mai jos câteva dintre aspectele care merită luate în considerare.

Calcul corect

Una dintre activitățile esențiale în activitatea de Administrare este întocmirea listelor de plată și distribuția corectă a cheltuielilor Asociației. Pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, BlocExpert folosește softul, care asigură o Administrare corectă și eficientă pentru peste 10.000 apartamente.

Costuri minime

Modul eficient de organizare al firmei și configurarea pachetului optim de servicii pentru Asociația dumneavoastră asigură cele mai mici prețuri, menținând în același timp calitatea ridicată a serviciilor care ne-a câștigat renumele.

Suport

BlocExpert vă oferă o linie de acces pentru un suport calitativ. Eficientizarea comunicării între locătari și administrator folosind propriul sistem on-line eBloc.md

Conturi online

Fiecare proprietar va avea acces, complet gratuit, la portalul online eBloc.md. Pe lângă faptul că puteți transmite citirea contoarelor sau că puteți obține fișe de apartament din confortul casei dumneavoastră, veți putea monitoriza toate activitățile și cheltuielile Asociației.

Plată cu cardul

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, BlocExpert facilitează plata întreținerii cu cardul, direct în conturile Asociației. Tranzacțiile se desfășoară în siguranță, pe portalul online, astfel încât veți putea achita oricând și de oriunde.

Transparență totală

BlocExpert vă garantează o transparență totală. Prin utilizarea acestui soft orice cheltuială introdusă în listele de plată este imediat semnalată.

Personal specializat

Angajații BlocExpert susțin periodic astfel de examene pentru a vă asigura că serviciile prestate sunt în permanență în conformitate cu legislația în vigoare.

Servicii Complete

BlocExpert.md pune la dispoziția dumneavoastră o gamă extinsă de servicii atât din plan financiar-contabil cât și administrativ, juridic, tehnic și de întreținere. Scopul nostru este acela de a ne scăpa clienții de grijile administrative.